Headerbild

Kategorier

Medlemsbrev januari 2022

2022-01-20 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Som flera av er redan noterat har vi nu inlett 2022 års träningar. Vi har gott om ungdomar i våra träningsgrupper men det finns fortfarande plats för fler. Våra träningstider är desamma som under hösten.

Klubbens medlemmar är generellt mycket lojala och betalar medlemsavgifterna. Som alla förstår är det mycket viktigt för en ideellt fungerande förening att alla som deltar i tränings- och tävlingsaktiviteterna också bidrar. Om du känner på dig att du inte betalade för dig och/eller ditt barn förra terminen så är det inte för sent att göra det nu. Om du eller ditt barn avser att fortsätta att träna med oss under våren – vilket vi ju hoppas och tror – är föreningen glad och tacksam om terminsavgiften betalas in tidigt på året (avgifterna är desamma som tidigare och framgår längst ned i detta mejl).
Just nu är det återigen god fart på spridningen av Covid19. Vi både får, kan och vill fortsätta med våra träningar. Vi ser dock gärna att väntande föräldrar och andra som inte tränar vistas utanför hallen för att undvika onödig trängsel.
Träningarna kommer i vår att som vanligt ledas av Mikael Knutsson. På fredagkvällarnas nybörjarträningar kommer ni dessutom att mötas av Per Derwik, undertecknad samt våra duktiga ungdomar Annie & Malte Derwik och Mathilda & Alfred Knutsson.
Till sist, om ni handlar på City Gross är vi glada och tacksamma om ni skänker era kvitton till föreningen. Kvittona kan lämnas vid träningarna till våra ledare och innebär ett välkommet tillskott till vår klubbkassa.
I övrigt hoppas vi på en skoj, bra och intensiv träningstermin med mycket svett, flås och rörelse.
Väl mött i hallen!
Lars-Eric Jönsson (ordförande i BK Kruset)

------------------------
Om du eller ditt barn tränar i en grupp som spelar med plastboll är avgiften: 650 kronor
Om du eller ditt barn tränar i en nybörjargrupp på fredagar som spelar med plastboll är avgiften: 550 kronor
Om du eller ditt barn tränar i en grupp som spelar med fjäderboll är avgiften: 750 kronor
Om två syskon tränar i klubben ges 150 kronor i syskonrabatt på vardera medlemsavgiften.
Avgiften betalas in på BK Krusets bankgiro: 123-8989 eller med swish: 123 339 9680. Glöm inte att ange vem avgiften avser inklusive personnummer! Ange gärna en epostadress så att vi lättare kan kommunicera.