Headerbild

Kategorier

Träningen inleds

2021-01-24 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Sedan trycket från pandemin lättat något har Höganäs kommun beslutat att öppna Sportcentret för träning med barn födda 2005 och senare. Vi inleder träningen på tisdag, 18.30. Vi kommer att vara högst två vuxna tränare i hallen. Vi kommer att följa de riktlinjer som finns om avstånd och max antal personer per kvadratmeter. Barn födda 2005 och senare är alltså mer än välkomna 18.30 på tisdagar och torsdagar. På fredagar har vi som tidigare nybörjarträning med start 18.00. Samma regler gäller för den som för tis- och torsdagsträningarna.

Om vi mot förmodag blir för många barn och ungdomar på träningen kommer att vi att använda möjligheten att sköta delar av den utomhus. Ni som vill träna, tag alltså med skor och kläder så att ni eventuellt också kan träna utomhus.

Ni föräldrar som lämnar era barn till träningarna måste tyvärr stanna utanför A-hallen. Vi hoppas att ni förståelse för det.

I bästa fall kommer pandemitrycket att lätta. Oavsett vad som händer kan vi förvänta oss nya råd och rekommendationer om ca två veckor.