Headerbild

Kategorier

Serien avslutad

2016-04-09 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

De två sista omgångarna av division 3 syd B spelades idag, lördag. BK Kruset kom, som vanligt under denna säsong, med ett sargat och decimerat lag.

Första matchen mötte vi Skälderviken som vann ganska enkelt med 6-2. I den andra matchen stod Lugi för motståndet. Resultat 5-3 till Lugi, siffror som döljer ett par riktigt bra insatser från vår sida. Martin spelade en bra tresetare i herrsingel 2 till sista blodsdroppen. Tyvärr blev det ändå förlust. Max spelade en mycket sevärd och erfarenhetsrik tresetare i herrsingel 3 där han tog ett fint kommando över tredje set och höll hela vägen in i kaklet. Bra jobbat!

I laget ingick följande spelare. Thomas Carlsson, Anders Ewald, Lars-Eric Jönsson, Martin Repcik, Max Wickström och Rebecca Wickström. 

Kanske är det för tidigt att sammanfatta säsongen, men beträffande seriespelet kan vi konstatera att det varit väl mycket upp och ner om vi ser till spelkvalitet, delvis beroende på skador och annat som orsakat frånvaro. Erfarenhetsmässigt har det varit en mycket bra säsong som vi tar med oss in i nästa, via sommarträning och lite annat smått och gott.

Samtliga resultat här.