Headerbild

Kategorier

Janne nominerad till årets idrottsledare!

2015-04-25 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Janne Persson är som meddelandet nedan antyder en av sex idrottsledare i Sverige som är nominerade till Det svenska idrottsledarpriset. Som synes kan vi rösta på kandidaterna genom att klicka in på idrottsledarprisets hemsida alt. fäjsboksida.

Vårt förslag är att lägga en röst på Janne eftersom vi helt enkelt har svårt att tro att någon annan skulle kunna vara mer förtjänt av priset.

Läs mer och rösta här
och/eller
dela på Facebook

 

 

-----------------------------------

Hej!

Nu har vi valt ut 6 kandidater i varje kategori till Det Svenska Idrottsledarpriset. Och glädjande nyheter, av alla hundratals förslag har din kandidat har gått vidare!

Nu har ni chansen att påverka resultatet genom att gå in och rösta. Den som får flest poäng belönas med 2 röster i juryn, nästflest röster får 1 röst. Juryn består av CoachenEvents, Svenska Spel, Kristina Landgren-Carestam (innebandy), Pelle Fosshaug (Bandy) och Stefan Lövgren (Handboll).  Sprid gärna detta i er förening! Sedan vi publicerade namnen i morse har flera hundra personer varit inne och röstat!

Bland alla som röstar lottar vi även ut 2 paket med 2 fotbollsbiljetter till Landskampen Sverige-Montenegro den 14/6 när priset delas ut!

Rösta före 5/5!

Läs mer och rösta här
och/eller
dela på Facebook

Trevlig helg!
Ola och Ann
Det Svenska Idrottsledarpriset