BK Krusets talanger visade framfötterna i Lund

2013-03-03 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Sju av BK Krusets yngre talanger gjorde en riktigt bra tävling i Lund, 2 och 3 mars. Några gick hela vägen och vann sina klasser. Alla spelade en mycket fin turnering och jämna matcher.

Anton Wickström spelade U9n, vann två, förlorade en i gruppspelet och gick vidare till semifinal. Den vann han och vann därefter också finalen mot Christopher Trang, Malmö, som han förlorade mot i gruppspelet. Snygg vändning och bra gjort!

Axel Jönsson spelade U11n och lämnade ett rent protokoll efter sig: enbart segrar. Semifinal och final avgjordes över tre set och var mycket jämna. Axel vann dock båda. Även detta mycket bra gjort.

Anton Drugge och Max Wickström gick båda vidare från gruppspelet i U13n. Max tog sig till en fin kvartsfinal. Anton gick, liksom Axel, obesegrad genom turneringen och vann alltså hela klassen.

Hanna Stoeckman gick vidare som tvåa i sin grupp U13n och tog sig alltså till en fin kvartsfinal där det dock blev förlust. Hampus Stoeckman förlorade sina tre gruppspelsmatcher i den hårda klassen U15. Johan Andersson spelade U17 som också är en mycket tuff klass. Johan förlorade sina matcher i gruppspelet men med mycket knappa marginaler. Både Hampus och Johan fick nog med sig erfarenheter att ta med sig till träningarna.

Sammantaget var det här en mycket inspirerande tävling för våra talanger. De litet äldre spelarna i klubben måste se upp. Nu har vi en ny generation badmintonistas som är starkt på gång.

Bilder: Gå till BK Krusets fäjsbok-sida.

Alla resultat: Klicka här.