Headerbild

Kategorier

Stina och Lars-Eric utlånade till Gripen

2011-10-02 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Stina och Lars-Eric förstärker BMK Gripens andralag den här säsongen. Lördagen 24 september inleddes seriespelet med två matcher i Eslöv.

Stina är nu inne på sin tredje säsong på lån till BMK Gripen för seriespel i andralaget. Litet förvånade blev vi när även Lars-Eric fick frågan om att spela på lån i laget. Vi accepterade dock båda med glädje och säsongsdebuterade 24 september mot Helsingborgs andralag.

Första matchen förlorades med 6-2. Dock var den jämnare än siffrorna antyder. Stina spelade t.ex. två tresetare som tyvärr tappades, en i mixed med Huynh Hung och en i dubbel med Sofia Danielsson. Lars-Eric vann sina två matcher. Herrdubbeln spelades tillsammans med Erik Assarsson. I singel stod en gammal bekant på andra sidan nätet. Helsingborgs Mikael Persson har ju sin badmintonhistoria i BK Kruset. Lars-Eric vann i två raka set.

I match två för dagen hade Lars-Eric förhinder. Gripen vann en jämn match mot Kävlinge Furulund. När dagen var slut kunde 5-3 noteras. Vi i BK Kruset gläds framförallt åt att Stina vann en mycket hård tresetare mot Susanne Krüger. 21-18, 25-27, 21-17 är ett resultat som talar sitt tydliga språk.