Headerbild

Kategorier

Robin och Thomas spelade Lagaholmsspelen

2011-02-11 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

5 februari var det inte bara mästerskap i Danmark. Lagaholmsspelen gick också av stapeln, arrangerade av BK Västan. Kruset deltog med två spelare, Robin Tufvesson och Thomas Magneklint.

 

åda spelade i c-klass, såväl singel som dubbel. 
Robin tog sig vidare från pool-spelet i singel via en förlust i tre set och två enkla vinster i två set. Thomas vann en och förlorade två mycket jämna matcher. Därmed var det slutspelat för honom. I kvarten förlorade Robin i tre jämna set. Nästan lika jämnt var det i Tomas och Robins dubbelmatch som även den förlorades.

Båda spelade i c-klass, såväl singel som dubbel. 

Robin tog sig vidare från pool-spelet i singel via en förlust i tre set och två enkla vinster i två set. Thomas vann en och förlorade två mycket jämna matcher. Därmed var det slutspelat för honom. I kvarten förlorade Robin i tre jämna set. Nästan lika jämnt var det i Thomas och Robins dubbelmatch som även den förlorades.

Nära verkar ha varit ordet för dagen, men alltså inte tillräckligt nära. Nästa gång vore det skoj att se Robin och Thomas i c-klassens finaler, såväl i singel som i dubbel. Det är inte mycket som fattas.