Headerbild

Kategorier

Fina framgångar i Olympiaspelen

2010-10-17 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

BK Kruset ställde med framgång upp med ett en stor grupp spelare i helgens Olympiaspelen i Helsingborg.

BK Kruset ställde upp med ett en stor grupp spelare i helgens Olympiaspelen i Helsingborg.

Ellinor vann sin pool och tog sig till final i singel där hon fick ge sig mot Sandra Lu, Skälderviken. Tillsammans med energiske och mycket duktiga Adrian Levin, Älmhult, spelade hon hem mixed-klassen i U-13. Grattis!

Martin spelade två bra matcher men föll tyvärr i poolspelet. Johan och Zeb gjorde också bra insatser, inte minst i söndagens dubbel. Det blev förlust men det saknas bara lite grundläggande dubbelträning för att de ska gå vidare långt nästa gång. Jacob och Jonathan gjorde goda erfarenheter att ta med sig hem till träningen.

Sara gjorde en jättefin turnering och tog sig till final i U-15(n) där hon mötte alltför hårt motstånd i Kajsa Klarén från LUGI. Stina tog sig till singel-final i U19 där hon var nära att vinna över Linnea Bengtsson från Veberöd.

Slutligen visade det sig i lördagens svingtävling att BK Kruset har ett par av regionens mest hårdslående spelare. Martin och Zeb slog sig tillsammans med gästspelaren Lucas in i toppskiktet. Nu gäller det bara att få ut den kapaciteten på banan också!

Samtliga resultat: http://www.merabadminton.com/tavling/1011/helsingborg/Olymiaspelen_2010_res.pdf